Bokrean 2012

Strax innan 7 imorse stod jag och Emelie och väntade med ett gäng andra på att de skulle öppna Storknallen och bokrean på Bokia. Jag hade väl sett några böcker jag var intresserad av i reklambladet men väl inne i butiken gick det väldigt snabbt och effektivt. Efter en kvart var jag klar och jäklar vad tunga påsarna blev!

Jag tänkte visa er mina fynd i ett senare inlägg så håll tillgodo.

2 reaktioner till “Bokrean 2012

  1. Ah, så ni var på bokrean när de startade. Det var ett par år sedan jag faktisk var uppe så tidig för bokrean. Köper mycket från nätbokhandeln nuförtiden. Tycker att butikernas utbud börjat bli lite klena..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s