I min bokhylla: D

Jösses, vad böcker det finns på bokstaven D! Ofta börjar titlarna gärna med ”Den” eller ”Det” också. Jag plockade ner de flesta i alla fall men katten ville också gärna vara med på bild, ifall ni undrar över hårbollen bredvid böckerna menar jag.

Vill ni följa hela utmaningen? Klicka här!

  • Den farliga leken av Mari Jungstedt (oläst) är jag mycket osäker på när den kom in i bilden. Det är väldigt sällan jag köper pocketböcker så man kan ju tycka att jag ska komma ihåg men det gör jag inte i det här fallet.
  • De två tornen av J.R.R. Tolkien köptes på årets bokrea tillsammans med övriga böcker i trilogin samt ”Hobbiten”. När jag kom hem visade det sig dock att min sambo hade samtliga böcker plus flera andra av Tolkien. Oops!
  • Den dubbla tystnaden av Mari Jungstedt är ett fynd från förra årets bokrea.
  • Den samvetslöse av John Grisham (oläst) köptes i höstas på bokmässan i något slags reafynd. Eftersom jag då hade läst en bok av Grisham tänkte jag att den inte kunde vara dålig den heller så jag köpte den men sen har jag inte kommit längre med den.
  • Du gamla, du fria av Liza Marklund blev lite av en julklapp till mig själv då den släpptes sent förra året. Jag har läst nästan alla Marklunds böcker så det var ingen tvekan om att även denna skulle komma hem till mig!
  • Den förlorade symbolen av Dan Brown köpte jag så fort den kom ut och hade då läst alla Browns övriga böcker och fastnat totalt. Den här gjorde mig inte det minsta besviken!
  • Da Vinci-koden av Dan Brown köpte jag mest av en slump och tur var väl det för flera av Browns böcker visade sig senare vara riktigt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s