Sammanfattning – Mars

Flera bokbloggar har gjort sammanfattning på månaden idag och det hade jag planerat sen innan eftersom jag ändå skriver ner alla jag läser. Om ni vill se exakt vilka böcker det jag har läst samt få länkar till recensionerna kan ni klicka er in här.

Antal lästa böcker i mars: 17
Bästa boken i mars: Niceville
Sämsta boken i mars: Män kan inte våldtas
Antal böcker lästa till den nordiska utmaningen: 2
Antal böcker lästa till boktolvan: 4

En reaktion på ”Sammanfattning – Mars

  1. Wow, jag är verkligen imponerad!! Jag har läst 3 böcker.. Har som mål att åtminstone läsa en bok i veckan men får aldrig tid till det. Det händer saker varje dag efter jobbet och på helgerna. Antar att jag får jobba på att avsätta tid till läsandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s