Kommande böcker: Juni

Snart ny månad och det innebär också nya böcker! Av någon anledning hittade jag inte alls lika många böcker som de tidigare månaderna men här kommer i alla fall sex stycken från Damm Förlag, Ponto Pocket, Månpocket och Pocketförlaget.

Mercurium av Ann Rosman är den fjärde delen i serien om kriminalinspektör Karin Adler och om Marstrand där författaren Ann Rosman bor.
Belle av Lesley Pearse handlar om femtonåriga Belle som levt på en bordell hela sitt liv men en dag förändras allt. Boken utspelar sig i London 1910.
Nya kontakter av Sophie Kinsella är helt fristående från Kinsellas tidigare böcker och handlar om Poppy som får sin förlovningsring stulen.

Förlorad ängel av Becca Fitzpatrick är uppföljaren till boken Fallen ängel och kommer nu äntligen ut i pocket.
Bränd av P.C. Cast och Kristin Cast är sjunde delen i House of Night-serien och kommer nu ut i pocket. Hur gick det egentligen för Zoey, Stevie Rae och Afrodite?
Jacobs värld av Jodie Picoult handlar om Jacob som ser ut som en helt vanlig tonåring men som har Aspergers syndrom. När hans handledare hittas död och Jacob visar tecken på skuld tvingas hans mamma fundera över frågan om hennes son är en mördare.

5 reaktioner på ”Kommande böcker: Juni

  1. Belle och Jacobs värld låter som två intressanta böcker, tror jag ska ta en liten närmare titt på dem. c:
    SV: Skulle inte påstå att böckerna i serien är de bästa jag läst, men på något sätt så blev jag ändå lite fängslad av dem…

  2. Åh, jag funderade precis som Ann Rosman var på gång med något nytt. Jag älskar stämningen i hennes böcker (jag tycker de gör sig väldigt bra som ljudböcker och försöker lyssna på dem).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s