Dag 13 – Din favoritförfattare

Fotograf: Neil Cooper

Jag har ganska många favoritförfattare och några nykomlingar passar egentligen också på listan men jag vill läsa åtminstone någon bok till innan jag utser dem till favoriter. En som dock har hängt med länge och där jag äger de flesta av böckerna är Marian Keyes.

Keyes kommer ursprungligen från Irland och är den som har introducerat mig till chick-liten. Den första boken jag läste var ”Vattenmelonen”, vilket också är hennes debut, och därefter har jag köpt på mig ett gäng. Jag ligger dock lite i lä när det gäller läsningen av dem men det kommer.

5 reaktioner på ”Dag 13 – Din favoritförfattare

  1. Pingback: Jag gör ett nytt försök.. | Nilmas Bokhylla

  2. Har faktiskt aldrig hört talas om henne. Kanske får ta mig en titt på hennes böcker, även om jag inte läser så mycket chick-lit. :3

  3. Jag har faktiskt aldrig läst något av henne även fast jag länge under mina tonår inte läste annat än chick-lit. Ska dock försöka ändra på det snart då hon ligger i min boktolva :)

  4. Åh Marian Keyes! Det var hon som fick mig att gå från att enbart läsa ungdomsböcker till att våga mig på även vuxenböcker. Nu var det längesedan jag läste henne men för kanske… 7-8 år sedan slukade jag allt av henne som kom i min väg!

  5. Pingback: Dag 14 – Den bästa boken av din favoritförfattare | Nilmas Bokhylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s