Bokbloggsjerka 17-20 augusti

Hej hallå fredag! Det blir lite knagglig bloggning just nu i och med att jag håller på med det sista i de båda sommarkurserna men snart ska jag nog vara på banan igen. Det är som sagt fredag och jag ska jobba kväll men först ska jag svara på veckans bokbloggsjerka där Annika visst har inspirerats av mig, hur kul som helst!

Hur gör ni för att komma ihåg saker som ni kommer på att ni vill skriva ett inlägg om i samband med t.ex. recensioner eller liknande?

Om jag läser en e-bok är det väldigt enkelt att bara markera och spara, så ligger det kvar i programmet tills jag är färdig med boken. I övrigt skriver jag antingen ner det på papper och sparar, antecknar på mobilen eller så skriver jag in det direkt i blogginlägget som senare blir recensionen. Jag gör aldrig hundöron eller understrykningar i mina böcker.

14 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 17-20 augusti

  1. Jag gör heller aldrig understrykningar eller anteckningar i mina böcker, förutom i kurslitteratur. Jag har det mesta i huvudet, men tänker ofta att jag borde bli bättre på att göra anteckningar.
    Sv: tack! :)

  2. Att skriva i böcker finns inte för mig heller. Jag skriver eventuellt stödord i ett block, men oftast skriver jag fritt när boken är utläst!

  3. Hej! Jag antecknar aldrig då jag läser utan skriver istället ner recensionen direkt ur mitt undermedvetna när jag har läst färdigt. Det fungerar bäst för mig! :)

  4. E-böcker är ju bra på det sättet – att det bara är att spara och markera. Det är bara i facklitteratur som jag gör understrykningar för att få saker att fastna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s