Sammanfattning – Augusti

Nu är vi inne i höstmånaden september och som jag har längtat! Det ska bli mysigt med lite höstväder och dessutom närmar ju sig bokmässan med stormsteg. Nu tänkte jag i alla fall sammanfatta augustis läsning. Om ni vill veta exakt vilka böcker det är jag har läst finns de uppradade här, tillsammans med föregående månaders lästa böcker.

Antal lästa böcker: 10, varav 1 var ett seriealbum
Bästa boken: B5 – en Douglas Porter-deckare av Christer Ackerman
Sämsta boken: Hello Kitty måste dö av Angela S. Choi

Jag har många böcker jag vill läsa i september och börjar känna mig lite småstressad men det ska nog gå bra.

En reaktion på ”Sammanfattning – Augusti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s