Första dagen på mässan

image

image

image

image

Och så var första dagen av mässan överstökad! Jag kom dit strax efter 7.30 och mötte sedan upp resten av folket från Adlibris, fick passerkort och tröjor och sen var det bara att vänta på öppningen. Som vanligt var det en ganska lugn torsdag och lite shoppat blev det allt under rasterna! Jag visar er i en book haul när jag kommer hem igen så var inte oroliga för att ni missar något, hehe..

Som ni ser på den sista bilden stod vi granne med Hungerspelen och sämre granne kan man väl ha? Två härliga bloggerskor som hittade dit och sa hej var Västmanländskan och Bloggbohemen (kan tyvärr inte länka för tillfället), självklart hur roligt som helst.

Imorgon blir det sovmorgon och jag börjar kl 10.00!

5 reaktioner på ”Första dagen på mässan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s