Tredje dagen på mässan

image

Då var man hemma igen efter ytterligare en lång dag på mässan! Började 8.30 och slutade 17, därefter blev det bio med min moster och nu väntar jag på lite mat. På mässan har det varit full rulle med många kända namn i både vår monter och andras, tex Jens Lapidus, Åsa Larsson, Gunilla Bergström, Jonas Gardell och Hanne-Vibeke Holst. Holst signerade även ett ex åt mig, wii!

Träffade på några bloggare idag med, Miriam på ”Schitzo-Cookie” och Anna på ”med näsan i en bok”. Superkul!

4 reaktioner till “Tredje dagen på mässan

  1. Jag tror att jag såg dig i går. Du var lite upptagen och när jag kom tillbaka andra gången såg jag inte dig. Annars hade jag tänkt säga hej till dig. :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s