Stadsbesök: Stockholm

Denna veckan har Enligt O valt Stockholm som utgångspunkt och egentligen kan man tycka att det ska bli lättare men just filmdelen är svår för mig. Jag tittar sällan på svenska filmer på grund av att jag inte brukar gilla dem men jag kom på en i alla fall.

Bok: Sandmannen av Lars Kepler
En bok som jag läste ut ganska nyligen och som ni finner en recension på här! Jag gillar alla Keplers böcker så de kan jag absolut rekommendera.

Film: Män som hatar kvinnor
Utspelar sig till viss del i Stockholm, till viss del längre norrut. Jag gillar dem alla tre, inte minst för Noomi Rapaces otroliga rolltolkning.

2 reaktioner på ”Stadsbesök: Stockholm

  1. Jag tyckte om Män som hatar kvinnor när jag läste den, men har faktiskt fortfarande inte sett den. Av Kepler har jag läst första, men det var nästan för våldsamt för mig. Har dock också hört att den senaste boken är bra

  2. ”Se upp för dårarna” är också en bra Stockholmsfilm :)

    Svar: Jo jag såg mejlet, blev superglad och svarade så snart jag fått det. Har du sett svaret? :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s