The Stranger

Ytterligare en bok som jag fått läsa genom NetGalley var denna, The Stranger. Det enda jag visste innan jag började läsa var att den föll inom genren erotisk litteratur men eftersom jag gillar Fifty Shades så varför inte..

16058281

Titel: The Stranger
Författare: Kyra Davis
Serie: Just one night #1
Utgivningsår: 2013 (publiceras 21 januari)
Förlag: Simon & Schuster
Finns hos: –

Handling:
Kasie Fitzgerald lever ett väldigt tillrättalagt liv med ett bra arbete, bra status och en pojkvän som är advokat. Kasies vän Simone tycker dock att hon behöver släppa loss lite och därför åker de till Vegas. Det dröjer inte länge innan Kasie har träffat en attraktiv man, Mr Dade, vid black jack-bordet men hon är ju snart förlovad, eller? Hon går helt emot sina principer och följer mannen upp till hans svit. Aldrig hade Kasie kunnat drömma om att vara otrogen mot Dave men med Mr Dade känner hon något hon aldrig känt förut.

Väl tillbaka i Los Angeles försöker hon glömma hela händelsen och gå vidare med livet med Dave. Då får hennes firma in en stor klient som hon förvånande nog får ta hand om. VD:n hade nämligen specifikt frågat efter henne och det visar sig vara ingen annan än Mr Dade…

Omdöme:
Jag tyckte faktiskt att det var lite lustigt att skriva ner handlingen då de lät som taget ur en gammal TV-såpa, och faktum är väl att den här boken höll ungefär samma kvalitet genom halva boken. Jag var ständigt otroligt irriterad på fröken Fitzgerald som velade fram och tillbaka, fram och tillbaka och när jag till slut trodde att hon hade bestämt sig började hon blanda in vad andra skulle tycka och tänka. Hon visste ju uppenbarligen själv vad som gjorde hennes lyckligast. Dave var också en väldigt irriterande karaktär som inte hade ögon för någon annan än sig själv och visst förstod han att något var fel men verkade knappt villig att göra något åt det.

Det här är ju den första erotiska boken jag läser sedan Fifty Shades och det blir nästan oundvikligt att man jämför på något sätt. Jag tycker faktiskt att Robert och Kasie påminner mycket om Ana och Christian, en är osäker och en är kontrollerande. Christian Grey har dock något som Robert inte har.

Boken slutade faktiskt ganska spännande och för den sakens skull hade jag kunnat tänka mig att läsa del två i den här lilla serien men vi får se vad det blir av det.

Mitt betyg: 2/5

4 reaktioner på ”The Stranger

  1. Pingback: Sammanfattning – Januari | Nilmas Bokhylla

  2. Pingback: Book Haul (21) – Kindle Edition! | Nilmas Bokhylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s