Devil’s Bargain

En e-bok som jag fick från NetGalley för ett tag sedan är denna, Devil’s Bargain. Jag blev lite nyfiken då det är samma författare som även skrivit serien Vampyrerna i Morganville.

16678116

Titel: Devil’s Bargain
Författare: Rachel Caine
Serie: Red Letter Days #1
Utgivningsår: 2012
Förlag: Harlequin
Finns hos: The Book Depository | Amazon

Handling:
Den före detta polisen Jazz Callender befinner sig på en bar när en man, James Borden, slår sig ner bredvid henne och börjar ställa märkliga frågor. Om det inte hade vart för pengarna han lockar med så hade hon nog dragit så snabbt hon kunnat men hon börjar åtminstone lyssna på vad mannen har att berätta. Han, eller rättare sagt hans chef, vill att hon ska arbeta åt dem och det tillsammans med en kvinna vid namn Lucia Garza. Jazz vet inte riktigt vad hon ska tro men träffar i alla fall Lucia och pratar igenom det hela med henne. Hur vet de om de kan lita på dem? Och vad innebär egentligen deras arbete? När Jazz blir skjuten av okända människor på flygplatsen kan de inte låtsas som ingenting längre och kräver att få veta vad det hela handlar om.

Samtidigt sitter Jazz’s före detta partner Ben inne för mord. Jazz tror helt klart att han är oskyldig och gör allt hon kan för att bevisa det.

Omdöme:
Jag hade verkligen inga förväntningar på den här boken och jag visste inte ens vad den handlade om när jag började läsa men ja, det tog inte särskilt lång tid innan jag var helt fast. Till att börja med fastnade jag för Jazz och sen var det hela mysteriet med vad de egentligen arbetade för som var väldigt intressant. Det var action i princip hela tiden och de båda huvudpersonerna var starka, självständiga kvinnor. Boken är inte på så många sidor så den gick ganska snabbt att läsa ut också.

Jag har även fått den andra delen av NetGalley så den ska jag ge mig på så snart jag kan och jag kanske till och med slår till och köper hem dem på grund av de snygga omslagen. Den som lever får se!

Mitt betyg: 4/5

4 reaktioner på ”Devil’s Bargain

  1. SV: Absolut! Jag har tidigare planerat att åka till bokmässan i år igen dock vet jag inte hur det blir då jag och sambon precis köpt lägenhet så det kommer vara rätt tajt med pengar. Men tycker vi definitivt kan hålla det öppet! ^^

  2. Pingback: Devil’s Due | Nilmas Bokhylla

  3. Pingback: Sammanfattning – Februari | Nilmas Bokhylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s