Sista sommaren (med dig)

Efter att ha läst Systrar i jeans av just Ann Brashares blev jag såklart nyfiken på den här boken, särskilt efter att Fenix släppt den på nytt.

sista-sommaren-med-digTitel: Sista sommaren (med dig)
Författare: Ann Brashares
Utgivningsår: 2012
Förlag: Fenix Förlag
Finns hos: Adlibris | Bokia | Bokus | CDON

Tack Fenix Förlag för recensionsexemplaret!

Handling:
Så länge Alice kan minnas har hon spenderat sina somrar på ön. Även om de är vuxna nu är det självklart att åka dit även i år. Deras granne på ön, Paul, har alltid varit som en bror till Alice och hennes syster Riley men denna sommaren är det något som har förändrats. Alice och Pauls känslor för varandra är inte längre bara vänskapliga.

Omdöme:
Detta var en ganska lätt och snabb bok att läsa men däremot tror jag definitivt att jag hade uppskattat den mer om jag hade läst den under sommaren. Nu blev det inte så, tyvärr. Det är kärlek, det är tjejer i min ålder och visst kan jag känna igen mig i vissa delar men det var ändå inte riktigt min typ av bok.

Kanske att jag läser om den till sommaren, kanske skickar jag boken vidare till någon den passar bättre hos. Vi får se helt enkelt!

Mitt betyg: 2/5

Tidigare recenserade titlar av författaren:
Systrar i jeans
Systrar i jeans – Andra sommaren

5 reaktioner på ”Sista sommaren (med dig)

  1. Blev riktigt sugen på att läsa boken jag också, älskade Systrar i jeans som yngre, och har de kvar i bokhyllan här hemma fortfarande.

    Kram Sanna

  2. Pingback: Sammanfattning – Februari | Nilmas Bokhylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s