Devil’s Due

Ännu en bok som jag fått läsa genom NetGalley är fortsättningen på Devil’s Bargain. Jag gillade ju Devils’ Bargain men blev inte riktigt lika imponerad av denna.

17229147Titel: Devil’s Due
Författare: Rachel Caine
Serie: Red Letter Days #2
Utgivningsår: 2013
Förlag: Harlequin
Finns hos: The Book Depository | Amazon

Varning för eventuella spoilers från tidigare delar!

Handling:
Det samarbete som Jazz och Lucia drog igång för ett tag sedan kom inte helt utan förpliktelser. Varje gång ett rött kuvert anländer ska det prioriteras och utföras. Tjejerna räknade nog inte heller med att vara levande måltavlor och att få fatta beslut som kan ta grova vändningar.

Ben har äntligen släppts ur fängelset och Lucia har bestämt sig för att arbeta tillsammans med honom men snart märker hon att hon inte kan lita på någon, inte ens Ben.

Omdöme:
Det är inte det att boken är dålig, den är bara inte lika bra som den första. Den första boken i serien förvånade verkligen mig och jag gillade att följa Jazz. Jag fastnade inte lika mycket för Lucia och eftersom den här boken är skriver ur hennes perspektiv saknar jag Jazz, som känns lite som om hon hamnat i skuggan.

Boken är bra skriven och spännande och jag har faktiskt försökt luska i om det kommer fler böcker i serien men det verkar inte så. Rätta mig gärna om jag har fel..

Om ni gillar lite mysterier/thriller rekommenderar jag den här serien!

Mitt betyg: 3/5

En reaktion på ”Devil’s Due

  1. Pingback: Sammanfattning – Februari | Nilmas Bokhylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s