Book Haul (18) – Februari

IMG_1395

Efter januari månads haul valde jag att ta det väldigt lugnt. Jag har dessutom haft mer fokus på film denna månaden så därför har jag ”bara” fem böcker att visa er.

*Mördaren i folkhemmet av Lena Ebervall och Per E. Samuelson som jag bytte till mig av Lena. Tack för det!

*Förr eller senare exploderar jag av John Green köpte jag på Bokia en dag när jag var på väg hem. Egentligen tycker jag inte alls om omslaget men jag vill läsa den på svenska så då fick det bli så.

*Hemligheten på Mercy Close av Marian Keyes köpte min sambo till mig och den gör sig väldigt fint i min Keyes-samling får jag säga.

*Divergent och Insurgent av Veronica Roth. Jag läste ju Divergent på svenska men efter att ha fått reda på att Insurgent inte kommer på svenska förrän till hösten köpte jag istället dem på engelska. Vill läsa Insurgent nu!

Självklart har jag beställt lite bokrea-böcker också men de får en egen haul så fort jag har hämtat allihop. Vad har ni fått hem på sistone?

4 reaktioner på ”Book Haul (18) – Februari

  1. Har inte beställt en enda bokrea-bok i år. Däremot slank jag in på Bokia. Men jag köpte inte allt för många, bara några böcker som jag verkligen ville ha!

  2. Jag fick med mig några böcker hem från bokrean idag men blir nog mycket fler innan rean är över ;) Håller tummarna för att få en ”video” book haul snart! Tycker de är bra! :)

  3. Ååh! Divergent och Insurgent är underbara! Det är också Förr eller senare exploderar jag, dock gillar jag titeln och omslaget bättre på engelska. :)

  4. Jag måste verkligen skaffa Divergent och Insurgent, har läst så mycket positiva kommentarer om dessa böcker :) Ska bli kul att läsa vad du tyckte om dem :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s