Boken som aldrig tog slut..

beautiful-creatures-d-1-morka-drommar-livsfarlig-karlekEn förbannelse, ett val, två öden … När sextonårige Ethan möter den nya mystiska tjejen Lena, inflyttad till det lilla sydstatssamhället Gatlin, slår det gnistor. Hennes gröna ögon, mörka hår och gåtfulla personlighet fascinerar Ethan. De dras obevekligt till varandra, men deras kärlek är farlig och hotar att avslöja mörka hemligheter ur det förflutna.

När Lena fyller sexton år kommer hon att förändras. En okänd värld av magi väntar på att slå klorna i henne. Hennes krafter håller på att vakna, och hennes kärlek till Ethan kan inte få fortsätta … Men Ethan är beredd att göra vad som helst för att inte förlora Lena. Han tänker inte ge upp.

Så, jag gav upp den här. Varför undrar ni då? Det är en ganska maffig bok men samtidigt är den på tok för seg. Jag fann tyvärr inget intresse i historien eller karaktärerna och kände bara att jag inte kom någonvart. Eftersom jag hade en hel del böcker på ”kö” så valde jag att lägga undan denna helt enkelt.

Tack ändå till Semic för recensionsexemplaret!

9 reaktioner på ”Boken som aldrig tog slut..

  1. Hmm, vad tråkigt. Jag tyckte också i och för sig att den var lite för lång sett till dess innehåll men tyckte ändå att den var bra.

  2. Har precis börjat läsa boken, återstår att se vad jag tycker. Har ju sett filmen innan så vet ju hur den slutar, men vill ge boken ett försök.

  3. Jag var heller inte särskilt begeistrad när jag läste den förra (eller var det förrförra?) året. Boken hade kunnat förkortats ner avsevärt och ”tightats till” liksom, så hade den nog varit mycket bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s