Temaläsning – Böcker som blivit film

Dags att presentera böckerna till temat som ni valde åt mig – Böcker som blivit film. Det var väldigt roligt att ha en omröstning om det hela faktiskt eftersom det temat jag trodde det skulle bli till en början fick se sig slaget mot slutet.

ENJOY!

Annonser

7 thoughts on “Temaläsning – Böcker som blivit film

  1. Har läst Safe Haven för något år sedan. Tyckte den var förvånansvärt bra. För mig känns Josh Duhamel helt fel som jag kommer ihåg det men ska bli intressant att se och jämföra vartefter. De andra har jag inte läst.

  2. Ser fram emot att se vad du tyckte om Carrie av Stephen King! Har varit sugen på att köpa den ett tag nu men det har inte blivit av än. :)

  3. Carrie finns redan som film från 1976 ;) dock ser jag fram emot den nya filmatiseringen för jag älskar Stephen King:D Börja med Carrie^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s