Day 2: Your least favorite character

Ja, det är väl ingen överraskning när jag säger president Snow va? Inte heller gillar jag Seneca Crane. Med risk för att få en hel storm mot mig nu gillar jag inte heller Gale. Det har aldrig varit en karaktär jag har fallit för och det blev nog värre av filmen eftersom jag verkligen inte gillar Liam Hemsworth.

Vem gillar ni minst?

President-Snow-Seneca-Crane-The-Hunger-Games

Annonser

7 thoughts on “Day 2: Your least favorite character

  1. Hej Nilma! Jag såg din kommentar hos Västmanländskan att du var intresserad av Fågelbarn. Jag har ett recex som jag gärna skulle vilja skicka till någon annan. Men krav att du recenserar boken på bloggen i såfall och mailar eller skriver länk på kommentar på min blogg. Däremot behöver jag inte få någon utbytesbok.

    Kaninhjärta var både spännande och välskriven, men innehöll vissa ämnen som är känsliga för just mig. Jag blev lite deppig efter jag hade läst den. Därför har jag haft svårt att plocka upp och börja läsa Fågelbarn och därför vill jag försöka passa den vidare så den ändå får en recension. Om du är intresserad så skicka ett mail med vart jag ska posta den till mig på: mrs@seasword.com

  2. Snow är ju ganska uppenbar för mig också. Han är ju genomond medan de flesta andra har både goda och onda sidor blandade. Hade t ex också svårt för Effie Trinket.

  3. Håller med dig, Snow är inte min favoritperson. Dock är han en väldigt bra gjord karaktär. Collins har ju gjort honom så där kryper under skinnet-obehaglig vilket är väldigt skickligt gjort måste jag säga!

  4. Jag håller med dig, Gale är inte min favorit heller. Jag förstår absolut att man gillar honom, men han föll mig inte riktigt i smaken ;)

  5. Nej Gale är inte min favorit heller. I början innan katniss blev vald var han helt okej men jan sjunker ständigt i mina ögon. Får se hur det blir efter jag läst trean :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s