Day 4: A character you love that everyone hates

Här blir det ju klart svårare! Den enda jag kommer att tänka på här är Peeta. Det är ju inte så att alla avskyr honom men det finns ju ett Team Peeta och ett Team Gale och det säger väl allt? ;) Jag såg ju första filmen innan jag började läsa böckerna och jag fastnade direkt för Peeta. Egentligen vet jag inte varför men så är det i alla fall!

Har ni någon karaktär som ni gillar lite extra som ingen annan verkar gilla?

the_hunger_games_8

Annonser

2 thoughts on “Day 4: A character you love that everyone hates

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s