Paket från min bokvän #1

För ett litet tag sedan skaffade jag mig en till bokvän, Elin! Jag tycker nämligen det är så roligt att skicka böcker till andra och få tillbaka så varför inte ha två? Vi bestämde i alla fall att vi skulle ha paranormal romance som första tema och mina ledtrådar var att boken skulle vara aningen morbid samt att författaren skrivit andra böcker tidigare. Min chansning var My soul to take av Rachel Vincent och i paketet som kom igår låg;

IMG_20130429_130321

PRECIS DEN BOKEN! WOHOO! Det ska bli jätteroligt att läsa den och jag är supernyfiken. Jag kommer dock inte börja på den riktigt än men snart så.. tack så hemskt mycket Elin och hoppas du gillar din bok!

3 reaktioner på ”Paket från min bokvän #1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s