Top Ten Tuesday #24

toptentuesday

Dags för veckans Top Ten Tuesday och denna tisdag handlar det om de absolut bästa böckerna vi har läst såhär långt i år. Denna gång är böckerna faktiskt i ordning så nummer ett är alltså den bästa jag har läst i år hittills och nummer 10 den sämsta av de bästa, om man nu kan säga så.

Här är min topp 10-lista:

1. Divergent av Veronica Roth

2. Harry Potter och den flammande bägaren av J.K. Rowling

3. Jag, En av David Levithan

4. Grannen av Dan Buthler och Dag Öhrlund

5. Uppgörelsen av Dan Buthler och Dag Öhrlund

6. Allt jag önskar mig av Grégoire Delacourt

7. The Silver Linings Playbook av Matthew Quick

8. Den store Gatsby av F. Scott Fitzgerald

9. Sagan om de två tornen av J.R.R. Tolkien

10. Far from you av Lisa Schroeder

4 reaktioner på ”Top Ten Tuesday #24

  1. Å Harry Potter, börjar bli så länge sedan nu att jag allvarligt funderar på omläsning för ovanlighetens skull. Likaså med Lord of the Rings. Håller på med Gatsby, går trögt, inte för att den inte är bra, utan för att jag har den i telefonen… De andra har jag inte läst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s