Waiting on Wednesday: Snakeroot

New WoW

”Waiting On” Wednesday is a weekly event, hosted here, that spotlights upcoming releases that we’re eagerly anticipating.

Jag vet att många av er har läst och älskat Andrea Cremers Nightshade-trilogi så jag gissar att den här boken redan finns på er att läsa-lista. Jag har inte läst Nightshade ännu och vet inte om jag kommer att göra det heller. Snakeroot släpps i alla fall den 10 december så än är det långt kvar att vänta.

17372472Beskrivning:
Fans asked for it, and now they’ve got it! Andrea Cremer is continuing the story she began in in her internationally bestselling trilogy: Nightshade, Wolfsbane and Bloodrose. In this new installment, Bosque Mar haunts the dreams of both Adne and Logan, trying to escape for the Nether, where Calla, Shay and the other Guardians trapped him in the final battle in the War of All Against All. Will he turn Adne to the dark side? Will Logan reclaim his birthright? And will darkness take over our world? In a novel filled with magic, romance and breakneck action, master storytelling Andrea Cremer’s newest installment will not disappoint!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s