Bokvänspaket #3 från Elin

Och ingen video denna gången heller, jaja! Jag fick i alla fall mitt tredje bokpaket från Elin häromdagen och det tänkte jag visa för er. Månadens tema var mytologi och ledtråden löd ”en väldigt modern och nytänkande omtolkning av mytologi”. Jag hade verkligen ingen aning och valde att inte ens gissa men vad glad jag blev när jag öppnade och såg att det var..

20130709_174153

.. den jag allra helst ville ha! Stort tack Elin!

Annonser

2 thoughts on “Bokvänspaket #3 från Elin

  1. Den där står på min läslista :) Kul med fler böcker som inspirerats av grekisk mytologi, varit lite av ett fan sedan jag var liten

  2. Åh vad bra att du blev glad, jag har själv velat läsa den hur lääänge som helst så när jag såg den på din lista så tittade jag knappt på dom andra! Jag har inte öppnat mitt än, ville spela in en video men kanske får skippa det..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s