Jag kunde inte stå emot!

Nu har jag följt publiceringen av de nya Harry Potter-omslagen ett bra tag och har kunnat stå emot – tills jag såg hur otroligt megasupersnygg själva boxen var. Jag har ju velat ha HP på engelska men tänkte köpa inbundna men den här boxen kan man ju bara inte stå emot. Superfina omslag på böckerna, en special edition och ja.. snart kommer den hem till mig!

hp_box_front

Annonser

6 thoughts on “Jag kunde inte stå emot!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s