Semestern är slut!

Tjohej! Igår kväll kom vi hem från Santorini men vi har haft mer eller mindre fullt upp sen dess. Jag tänkte bara jag skulle berätta att jag är hemma och att det kommer komma några få bokrelaterade inlägg från Grekland men sen undrar jag om ni vill se mer semesterbilder också eller om det räcker med det som är bokrelaterat?

Imorgon är det dags att jobba igen efter tre veckors semester och ja, det känns väl bra. Jag ska ta tag i lite plugg nu ikväll och i alla fall komma igång. Hoppas allt är bra med er!

053

Annonser

8 thoughts on “Semestern är slut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s