Book Haul (33) – Bokmässan 2013

Det blev något knas med texten så City of Glass-texten dyker upp mitt i snacket om Liza Marklund istället för på sin rätta plats. Ursäkta felet!

Annonser

7 thoughts on “Book Haul (33) – Bokmässan 2013

 1. Vad proffsig din film ser ut. :)

  City of glass-informationen kom dock in lite för tidigt.

  Sandbergs bok är jättebra. Jag älskade den.

 2. Vilken trevlig liten filmsnutt :) och många bra böcker du köpte. Jag köpte också Vi måste sluta ses på det här sättet och fick den också signerad. Har börjat på den, och gillar den ännu så länge. Ha fortsatt trevlig dag :)

 3. Åh vad kul att få se :) Jag känner oxå att nu får Marklund och Läckbergs evighets serier ta slut. Men är ju ett tag sedan Läckberg kom med någon fortsättning och Marklund har ju planerat ett slut nu :)

 4. Det var ju riktigt många böcker ändå. Flera som även jag vill ha. Kan hålla med om vad du säger om serier som blir för långa, men det är ändå svårt att låta bli att köpa. I min bokhylla finns ganska många Elizabeth George :)

 5. Fattar inte varför jag inte köpte Sherlock-boken – FATTAR INTE!!! Kände mig snål precis just då :(
  Nu något helt obokigt, hur ändrar du thumbnail? Mina senaste har blivit så grymt fula, så är nog dags att jag tar tag i och gör så att jag kan få snygga på mina videor. Frågan är hur! Tacksam för svar :]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s