Bödeln, Frälsaren, Observatören

God morgon! Jag befinner mig för tillfället på jobbet men bjuder er på en bokrecension av Bödeln, Frälsaren, Observatören.

bodeln-fralsaren-observatorenTitel: Bödeln, Frälsaren, Observatören
Författare: Catrine Tollström
Utgivningsår: 2013
Förlag: Hoi Förlag
Finns hos: Adlibris | Bokia | Bokus | CDON

Utläst: 29 september 2013

Tack för recex Hoi Förlag!

Handling:
Vad har hänt på Palawu? Löser du gåtan?

Leona Bowmoore anländer till den isolerade ön Palawu för att jobba som projektledare vid Sveriges hittills största produktion inom reality-tv. Här, bland palmer och korallstränder, upptäcker hon snart att allt inte står riktigt rätt till. Märkliga saker händer och Leonas kamerateam kan inte längre få kontakt med produktionsledningen på andra sidan ön. Sedan gör hon en skrämmande upptäckt: Det finns ingen ledning kvar. Alla är spårlöst försvunna. Leonas team har dessutom förlorat sina möjligheter att kommunicera med omvärlden. Ett dödligt spel tar sin början. Ett spel som tvingar var och en att möta sina djupaste rädslor och får dem att omvärdera allt de hittills har trott på. Från och med nu går det inte att lita på någon.

Omdöme:
Jag vet inte riktigt vad jag hade väntat mig av den här boken egentligen men jag hade nog hoppats att den skulle falla mig lite mer i smaken. Jag gillar karaktärerna och jag gillar själva handlingen men det är något som inte riktigt klaffar.

Jag vill dock gärna rekommendera den till er läsare då jag har läst mycket bra recensioner på boken så det kanske är bara jag som är lite knas. Vem vet?

Mitt betyg: 3/5

2 reaktioner på ”Bödeln, Frälsaren, Observatören

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s