Bokbloggsjerka 4-7 oktober

jerka11Det är helg och det betyder för många bokbloggsjerka! Denna veckan vill Annika att vi ska berätta om bokmiljöer och det vill jag såklart hänga på.

Berätta om en ”bokmiljö” som du har besökt alternativt gärna skulle vilja besöka. Naturligtvis är det även okej att ta upp fiktiva miljöer om du vill det!

Jag skulle gärna vilja besöka de svenska deckarplatserna såsom Fjällbacka, Marstrand och Kiruna. Jag är också väldigt nyfiken på Nantucket Island där Starcrossed-trilogin utspelar sig. Det finns otroligt många platser man kan ha med här så nu ska jag kika runt hos alla er andra och se vad ni har skrivit.

6 reaktioner till “Bokbloggsjerka 4-7 oktober

  1. Vad bra att nämna några svenska platser, de är ju lättare att besöka. Min blir svårare att åka till, men hade man kunnat det hade man nog fått boka flygbiljetterna åratal i förväg för den kö det skulle bli!

  2. Nantucket Island hade jag inte en tanke på men du har rätt, det låter spännande att se. Är lite fascinerad av alla småöar i USA; är många berättelser som utspelar sig på just dem!

  3. För mig ar det massor av orter där de deckare jag läser utspelar sig som jag skulle vilja besöka! Bland annat de du nämner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s