Bokskålen: November

Jag skrev från början att jag skulle välja en ny bok den 20:e varje månad men varför göra det när man bara kan följa månaderna i stället? Så blir det. Jag har alltså till den sista oktober på mig att läsa ut Kråkflickan och därefter blir det en ny. Just denna månaden lär jag dock inte hinna med Kråkflickan utan då får jag istället ta två böcker i november. Inga problem för min del!

Den bok som blev vald för november månad är Här ligger jag och blöder av Jenny Jägerfeld. Ett bra val tycker jag och det är en bok som verkligen har stått länge i hyllan.

IMG_2046

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s