Bokbloggsjerka 1-4 november

jerka11Det har blivit dags för veckans bokbloggsjerka! Denna veckan handlar det om boktrailers.

Boktrailers bli allt vanligare men det är ingenting jag själv brukar titta på, men frågan är hur du ställer dig till dessa och om det finns någon trailer/några trailers som du tycker att vi bör se?

Jag har ärligt talat inte riktigt förstått syftet med boktrailers. De jag har sett har varit väldigt ointressanta. Det kan säkert vara så att det finns riktigt bra boktrailers där ute men nej, det intresserar inte mig. Tyvärr.

Vad säger ni? Kan ni tipsa om någon bra boktrailer?

4 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 1-4 november

  1. Jag brukar kolla på de jag råkar ramla över för att de kan vara snygga :) som den till A monster calls jag länkade i mitt inlägg, den tycker jag är riktigt snyggt gjord. Men jag letariinte upp dom för att få tips på om böcker är bra eller inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s