Snart är det dags!

Nu är det verkligen inte långt kvar tills julkalendern här inne på bloggen drar igång! Jag har sagt det förut men eftersom det varit så många förlag som har velat vara med i år kommer jag att tjuvstarta kalendern redan den 29:e men dessa tävlingar kommer vara som de vanliga luckorna under december månad så det är bara att kika in då och se vad som finns i prispotten.

Om ni har missat det så finns det ett evenemang uppe på Facebook där jag kommer att presentera samtliga vinnare och även lägga upp nya luckor och så. Om man har några frågor kan man antingen ställa dem där eller maila mig på nilmasbokhylla@gmail.com. Hoppas nu att ni kommer att bli nöjda med årets julkalender och att ni vinner något fint till er själva eller någon annan.

006

6 reaktioner på ”Snart är det dags!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s