X Publishing försvinner!

En väldigt, väldigt tråkig nyhet som jag fick nys om igår är att ett av mina favoritförlag, X Publishing, lägger ned! Jag trodde kanske snarare på motsatsen då de på sistone satsat lite med ny hemsida samt webbutiken men så verkar inte vara fallet. Som sagt, oerhört tråkigt.

Jag tackar i alla fall dem för all trevlig läsning!

anim_7a26616b-e8b9-5c94-7502-aaf84c720eec

Första och sista GIF-filen på min blogg!

Annonser

5 reaktioner på ”X Publishing försvinner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s