Bokbloggsjerka 6-9 december

jerka11Det har blivit dags för veckans bokbloggsjerka hos Annika och denna gång handlar det om vilken karaktär vi skulle vilja träffa IRL och varför. Vi får även välja fler om det skulle vara så!

Det här var faktiskt lite klurigt men ju mer jag tänkte på det, desto fler kom jag på. Till att börja med skulle jag gärna vilja träffa Christian Grey för uppenbarligen har han ju något som lockar. Harry Potter skulle jag också gärna vilja träffa, likaså Katniss Everdeen för att hon är cool. Det finns många och det finns även många som jag skulle vilja träffa för att ge dem ett finger men de behöver jag inte ta upp denna gång ;)

Vilken karaktär skulle du vilja träffa?

Annonser

12 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 6-9 december

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s