The Christmas BookTubeAThon!

Jag tänkte jag skulle haka på The Christmas BookTubeAThon nu innan jul! Det innebär alltså att vi läser så mycket som det går under fredag 20 december till söndag 22 december. Jag jobbar imorgon men annars har jag en ledig helg och faktiskt inte så mycket planerat. Jag skulle nämligen behöva komma igång med läsandet igen och det kanske kan funka!

Till en början hade jag i alla fall tänkt försöka läsa klart de två julböckerna jag håller på med, Dash and Lily’s Book of Dares samt Snowflakes and Coffee Cakes. Om det blir gjort fortsätter jag med Married by Christmas. Om ni är nyfikna kan ni se informationsvideon här nedan.

Twitter: #ChristmasBookTubeAThon

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s