Spänningsutmaningen 2014

SP14

Jag tänkte delta i Mias spänningsutmaning som helt enkelt går ut på att läsa en spänningsroman/deckare/thriller per månad. Hon kommer sedan att sammanfatta allt och därefter kan vi både ge och få en massa boktips.

Superbra tänkte jag eftersom jag tycker jag läser för lite deckare numera! I januari kommer jag i alla fall att läsa En orolig grav av Elly Griffiths eftersom jag ändå lånat den från biblioteket nyligen. Två flugor i en smäll!

5 reaktioner på ”Spänningsutmaningen 2014

  1. Jag har tänkt mig ta tag i alla mina hyllvärmare i år, så jag har gått igenom dem och letat efter spänningsromaner, så då slår jag två flugor i en smäll! Det kommer att bli fyra Dean Koontz i alla fall….

  2. Detta är verkligen en utmaning som passar mig utmärkt då jag läser mycket i denna genre. Ska bli roligt att få en massa härliga tips sen :)

  3. Pingback: Planer för 2014 | Nilmas Bokhylla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s