Snart är det bokrea!

Den 25 februari är det dags för årets bokrea! Jag har hittills hört väldigt lite om detta men jag kan tänka mig att det exploderar i bloggosfären om någon vecka. Den 11 februari dyker katalogen från Akademibokhandeln/Bokia upp men när man får börja förhandsbeställa från t.ex Adlibris och Bokus vet jag faktiskt inte ännu.

Sedan den här bloggen startades har jag shoppat loss på bokrean både 2012 och 2013. 2012 stod vi utanför dörrarna kl 7.00 på morgonen och väntade på att de skulle öppna. 2013 besökte jag faktiskt inte någon fysisk affär utan shoppade loss på nätet istället och det gick lika bra det. Precis som förra året kommer jag att tipsa om lite böcker att hålla ögonen på!

imag0205

Annonser

7 reaktioner på ”Snart är det bokrea!

  1. När jag var liten Älskade jag bokrean och att bläddra i katalogerna, numera blir det inte en lika stor grej vilket är synd.. Tycker inte att det brukar vara så ofantligt stor skillnad på priset. Sedan köper jag aldrig inbundna böcker överlag heller så kan ju bero på det.

  2. För min del blir det att beställa på nätet, brukar dock gå förbi några fysiska affärer bara för att titta om jag hittar några fynd.

  3. Oj!! Just det! Jag har helt glömt bort bokrean :)) hoppas det är lite bättre utbud denna gången.. Förra året var lite väl tråkigt för min smak!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s