Babels krimspecial 2014

I söndags var det återigen dags för Babels årliga krimspecial som brukar infalla i påsktider. I studion dök Anders de la Motte, Christoffer Carlsson och Rolf och Cilla Börjlind upp och pratade om detaljer, om skillnaden mellan manusförfattande och bokförfattande samt digitala medier och hur mycket vi faktiskt delar med andra.

Jag tycker det var ett bra program och jag blev hemskt nyfiken på alla dessa författare. Anders de la Motte har jag ju redan läst lite av men MemoRandom låter väldigt intressant. Se det om ni inte redan har sett det!

Foto: Svt.se

Foto: Svt.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s