Waiting on Wednesday: Stalker

New WoW

”Waiting On” Wednesday is a weekly event, hosted here, that spotlights upcoming releases that we’re eagerly anticipating.

I slutet på oktober kommer nästa del i serien om Joona Linna ut, Stalker. Jag som läst och gillat alla böcker av Lars Kepler kommer givetvis att köpa hem denna också. Jag hoppas den är lika bra som tidigare.

9789100136741För nio år sedan dömdes prästen Rocky Kyrklund till rättspsykiatrisk vård för ett brutalt mord. Själv minns han ingenting. Efter en svår olycka har han återkommande blackouter.
Samma sommar som hans återanpassning till samhället påbörjas, skickar någon en filmsekvens på en kvinna i ett fönster till polisen. Nästa dag hittas kvinnan död i sitt hem. Det är inte bara det bestialiska våldet som leder tankarna till Rocky Kyrklunds gamla mord. En ny film kommer till polisen. Ingen förstår vad som händer och Joona Linna är försvunnen sedan mer än ett år. Nästan alla tror att han är död. Nästan alla.

3 reaktioner på ”Waiting on Wednesday: Stalker

  1. Ser väldigt mycket fram mot denna med! Var ju ca två år sen den senaste släpptes så det är väl på tiden nu! Ska nog förboka denna så jag får den så fort det bara går!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s