Harry Potter – The Exhibition

Tidigare i sommar var vi iväg på en tripp till Norrköping för att spana in Harry Potter – The Exhibition. Vi var ju på den utställningen de har utanför London för två år sedan så vi hade lite att jämföra med.

Nästan direkt märktes det att den här utställningen var så mycket mer fokuserad på barn än den i London. Det hade dock kunnat vara värre så jag ska inte klaga. Man fick se en hel del detaljer och lyssna på en audioguide som försvenskade vartenda namn. Atmosfären gillade jag och det fanns en del saker som inte var med eller som jag inte såg i London. Jag hade dessutom siktet inställt på souvenirshopen men där hittade jag faktiskt ingenting. Snopet men betydligt billigare blev det ju! När vi gick ut ur lokalerna kunde vi sammanfatta det hela med betyg 3, något besvikna men helt okej. Det var dock inte i närheten av utställningen i London så funderar ni på att åka dit? GÖR DET!

För er som undrar kostar det 195 kronor per person att gå in, något billigare för barn och ungdomar. Om man behöver parkera fanns parkeringen behändigt precis utanför och kostade 40 kr. Utställningen ligger i samma lokaler som IFK Norrköping spelar sina hemmamatcher, alltså Nya Parken.

Ett stort minus också till fotoförbudet inne på utställningen! Varför liksom? Det borde bara ge dem gratis marknadsföring men nej, ingen fotografering alltså. Bilderna nedan är därför deras egna pressbilder.

press05 press09 press11

5 reaktioner på ”Harry Potter – The Exhibition

  1. Alltså det här är så himla märkligt, jag vet många som säger fotoförbud men när jag var fick man ta bara man inte använde blixt… Jag gillade den men intressant att du säger att den i London är lite mer ”vuxen”. Får se till att ta mig dig någon gång :)

  2. När jag var där så fick man fota, det var det första de sa till oss när vi kom in. Ni får fota men utan blixt. Jättekonstigt!

  3. Det där med fotograferingen är konstigt. Vi var där också i somras och vi fick ta kort, bara inte med blixt. I övrigt var vi väldigt nöjda men vi har ju iofs inte något att jämföra med, då vi inte varit i London.

  4. Hej! Tänkte bara säga att för några veckor sedan ändrade dom på reglerna så nu får man fota!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s