Bokbloggsjerka 24-27 oktober

jerka11Nu är det lördag igen, veckorna går så fort! Jag tänkte svara på Annikas fråga i veckans bokbloggsjerka som lyder;

Vilken bok/vilka böcker håller du på att läsa just nu?

Jag läser just nu tre böcker på samma gång. Dels är det Svindlande höjder av Emily Brontë, som det går otroligt segt med. Jag har även börjat läsa Malin Wollins nya En mamma blir till för lite skojigheter mellan bladen. Sist men inte minst läser jag även The Evolution of Mara Dyer av Michelle Hodkin som jag snart är halvvägs in i.

6 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 24-27 oktober

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s