Kära vänner!

Jag har funderat fram och tillbaka och nu kommit fram till detta. Ni vet ju att jag sedan ett ganska bra tag haft en rejäl lässvacka och det beror mycket på tidsbrist. Ni vet också att jag och Kristoffer blir föräldrar i januari och då kommer att ha ännu mindre tid över till t.ex bloggande. Därför kommer jag nu att lämna den här bloggen och enbart fortsätta på Lilla Malin. På Lilla Malin finns ju allt som rör graviditeten, det blivande föräldraskapet och så vidare så det känns mest naturligt att fortsätta där. Om ni vill får ni givetvis besöka mig där och det kan hända att jag recenserar någon bok då och då där också. Jag gillar ju att ge boktips så varför inte?

Jag kommer inte att ta bort denna bloggen, dels för att jag kanske ångrar mig framöver och dels för att jag har så mycket minnen kopplat till den. Jag kommer dock inte skriva något mer förutom de recensioner på recex som kommer upp inom en snar framtid. Jag vill verkligen tacka alla läsare och bokbloggare. Dessutom vill jag ge ett stort tack till alla förlag där ute!

Och om ni har barn eller känner någon med barn vill jag återigen tipsa om årets bloggjulkalender som ni kommer att hitta här under december månad. Det finns även ett evenemang på Facebook för kalendern som ni kan hitta här.

14 reaktioner till “Kära vänner!

  1. Så klart tråkigt att du kommer lägga denna blogg på is, men det blir kul att följa dig på din andra blogg istället. Ha en trevlig helg. Kram!!

  2. Åh vad tråkigt men förstår absolut ditt val! Det kan inte vara lätt att balansera en unge på höften och samtidigt hålla i två bloggar. Då är det bättre att satsa på en och eftersom barn är vad som kommer cirkulera mest hos dig framöver är det ett naturligt val. Kommer såklart sakna dig i bokbloggarvärlden men har lagt in din mammablogg i bloglovin-feedet så kommer kika in där då och då. Många kramar på dig och tack för en fantastisk bokblogg! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s