Outtalat

brennan_outtalat_omslag_inb_0Kami Glass bor i den mycket lilla staden Sorry-in-the-Vale i England. Så länge hon kan minnas har hon hört Jareds röst i sitt huvud och han har kommit att bli en mycket nära vän. När familjen Lynburn flyttar tillbaka till staden förändras mycket. Kusinerna Jared och Ash Lynburn börjar på samma skola som Kami och dessutom verkar det hända väldigt mystiska saker i skogen.

Jag hade hört otroligt mycket om den här boken innan jag plockade upp den och knappt någon hade blivit besviken så självklart var förväntningarna ganska höga. Det tog dock inte lång tid innan jag tröttnade och undrade vad folk såg i den här historien.

För det första känns det inte som om man får något djup i någon av karaktärerna. Vi har skolans snyggaste tjej, outsidern, en bad boy, en snygg kille och så vidare men vad får vi egentligen veta mer om dem? Dessutom kunde jag inte låta bli att irritera mig på kärlekstriangeln. Det fanns absolut ingenting vettigt med den och jag blev bara så trött på det till slut. För det andra kändes det mesta helt galet orealistiskt.

Om jag ska säga något positivt får det bli att jag gillade spänningen, särskilt mot slutet. Det var inte helt lätt att lista ut vem som var skyldig till alla hemska handlingar den senaste tiden heller. Det blir dock inget högt betyg av mig denna gång och troligen kommer jag inte att fortsätta läsa serien.

Tack till Modernista för recensionsexemplaret!

Mitt betyg: 2/5

Författare: Sarah Rees Brennan
Utgivningsår: 2014
Förlag: Modernista
Utläst: 14 december 2014
Finns hos: Adlibris | CDON | Bokus

En reaktion på ”Outtalat

  1. Jag har nyss påbörjat den här boken och gillar det jag läst än så länge men jag behövde verkligen något lättläst så kanske har med det att göra oxå :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s