Waiting on Wednesday: Glastronen

”Waiting On” Wednesday is a weekly event, hosted here, that spotlights upcoming releases that we’re eagerly anticipating.

Den här boken (och serien överhuvudtaget) har blivit extremt omtalad bland booktubers i USA, men även svenska bokbloggare har läst böckerna och hyllat. Jag är extremt nyfiken! Boken kommer ut på svenska i april.

glastronenI ett land i avsaknad av magi, där kungen styr med järnhand, kallas en lönnmördare till ett slott. Hon reser dit, inte för att döda kungen utan för att vinna sin frihet. Om hon besegrar tjugotre motståndare i en tävling mördare, tjuvar och soldater blir hon frigiven från fängelset och kommer att få tjäna som kungens Mästare.
Hennes namn är Celaena Sardothien.
Kronprinsen kommer att utmana henne. Kaptenen för livgardet kommer att beskydda henne. Men något ondskefullt ruvar i glasslottet och det är där i syfte att döda. I takt med att den ena efter den andra av hennes motståndare dör förvandlas Celaenas kamp för frihet till en kamp för överlevnad, och till ett desperat försök att förgöra ondskan innan den utplånar hennes värld.

En reaktion på ”Waiting on Wednesday: Glastronen

  1. Jag tycker det här är väldigt roligt/komiskt!! Jag köpte nämligen den här boken av en slump på engelska när jag var på akademibokhandeln, någon gång när den precis blivit inköpt där. Tyckte att den verkade intressant och gillade omslaget :P Kul när den faktiskt blivit så känd! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s