Veckans bokbloggsfråga v.2

Det är dags för veckans bokbloggsfråga igen som hålls av Barnboksbloggen. Veckans fråga lyder;

Finns din blogg med i sociala medier, så som Facebook, instagram eller twitter? Vad använder du de sociala medierna till, att göra reklam för bloggen, skaffa nya läsare eller interagera med läsarna genom diskussioner, tävlingar eller annat? 

Nilmas Bokhylla finns på Facebook, ja. Jag använder Facebook till att länka nya inlägg och det användes också mycket de åren jag hade en julkalender här på bloggen. Väldigt enkelt och praktiskt faktiskt! Följ mig gärna där för att inte missa något! Jag hade även Twitter tidigare men förra året då jag knappt läste och än mindre bokbloggade dog det ut helt och jag valde att ta bort kontot.

nilmasbokhyllafacebook

En reaktion på ”Veckans bokbloggsfråga v.2

  1. Min blogg har också en Facebook-sida, men den är egentligen bara en förlängning av bloggen. Inläggen hamnar där automatiskt :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s