Veckans bokbloggsfråga v.3

Nu tycker jag att det är dags att besvara veckans bokbloggsfråga hos Barnboksbloggen.

”Den här månadens tema i min utmaning Temaläsning 2016 är sanna berättelser. Det är förstås ett begrepp som man kan tolka väldigt brett, men biografier och självbiografier är såklart en viktig del. Skulle du vilja skriva en egen självbiografi om något som hänt i ditt liv? Finns det någon person som du gärna skulle vilja läsa en biografi av eller om?”

Nja, en egen självbiografi skulle jag inte vilja skriva. Jag tror inte den skulle bli särskilt intressant! Jag läser själv gärna biografier där personen i fråga faktiskt har något att berätta, inte de som är skrivna bara för att. Jag kan inte heller komma på en enda biografi som inte redan är skriven så jag säger väl att jag är nyfiken på att läsa Nordkorea: Nio år på flykt från helvetet av Eunsun Kim och Jag är Malala av Malala Yousafzai.

En reaktion på ”Veckans bokbloggsfråga v.3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s