Veckans bokbloggsfråga v.4

God morgon på er! Jag tänkte passa på att svara på Barnboksbloggens ”Veckans bokbloggsfråga” som denna vecka lyder:

”Jag kommer att köra igång en kategori här på bloggen som heter Månadens förlag. Så denna vecka undrar jag om det finns något förlag som ditt hjärta klappar lite extra för? Finns det något förlag vars utgivning du följer lite extra noga?”

Ja, det gör det. Modernista! Dels för att de ger ut mycket böcker som intresserar mig och som jag vill läsa men också för att de är så oerhört trevligt och generösa med recensionsexemplar. Jag vet också att jag inte är ensam om att tycka det.

2 reaktioner på ”Veckans bokbloggsfråga v.4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s