Veckans bokbloggsfråga v.5

Det är ju ny vecka och det innebär såklart att Barnboksbloggen ställer oss en ny fråga. Denna vecka lyder frågan såhär:

Är du med i någon bokcirkel, antingen på nätet eller ”i verkliga livet”?

Nej, det är jag inte. Jag hade gärna velat vara med i en men tvivlar på att jag hade hunnit med det nu med småbarn och en massa annat på gång. En på nätet hade väl möjligtvis varit ett alternativ men nja, då är jag nog hellre med i mindre utmaningar eller läsmaraton.

Hur är det för er? Är ni med i någon bokcirkel?

20140927_213015

2 reaktioner på ”Veckans bokbloggsfråga v.5

  1. Nej, jag är inte med i något. Det enda jag har varit med i, är Pollux. Men det är ju en bokklubb, så det kanske inte räknas? :) Jag önskar verkligen att jag hade tiden och orken att läsa betydligt mer än jag gör. Men nu är det inte så. Det hade varit superroligt att vara med i någon cirkel dock :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s