Bokrean 2016

Jag har ju inte skrivit något om årets bokrea här på bloggen och det har främst varit för att jag inte har varit så insatt. Det var heller inte så mycket som föll mig i smaken av det jag tittade på. Det blev alltså inga förbokningar och jag hade inte heller tänkt åka in till stan idag. Till igår då jag såg Akademibokhandelns reakatalog! Så efter att vi hade vaknat och fått i oss frukost idag så begav vi oss till stan ändå. Där var en hel del folk men det var inga problem att ta sig fram med vagnen så jag kunde ta det jag ville ha och var färdig efter bara tjugo minuter. Det blev alltså en snabb bokreapremiär för Charlie!

Alla reainköp kommer såklart att visas i en book haul, troligtvis till helgen. Blev det några köp för er?

bokrea

Annonser

8 reaktioner på ”Bokrean 2016

  1. Det blir eventuellt en sväng ner på rean idag. Är hemma sjuk och måste ändå ner på Apoteket och hämta medicin och Akademibokhandeln ligger så lägligt brevid. :)

  2. Jag köpte tre stycken böcker ifrån Adlibris och två ifrån Akademibokhandeln. Är så glad med alla mina köp, bla. Som Eld av Sara Lövestam. Kram på dig <33

  3. Skall bli spännande att se din bookhaul. Själv fick jag hem lite förhandsbokade från Adlibris och så har jag besökt Akademibokhandeln. Är du nyfiken på vad jag köpt så finns ett inlägg uppe på bloggen.

  4. Jag köpte en bok bara. Hittade inte heller så mycket som föll mig i smaken. Köpte Svenska Folksagor! :D Håll utkik på bloggen, ska försöka få upp ett inlägg snart :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s