Veckans bokbloggsfråga v.10

Jag tänkte såklart även svara på veckans bokbloggsfråga som Barnboksbloggen har ställt.

Hur gör du för att inte missa inläggen från dina favoritbokbloggar? Rss-läsare, bloglovin eller nåt annat alternativ? Följer du någon bokbloggare även i sociala medier som instagram, facebook eller twitter? 

Jag följer de flesta via Bloglovin’ för att inte missa några nya inlägg. Eftersom jag själv är aktiv med Nilmas Bokhylla på både Facebook och Instagram så följer jag mina favoritbokbloggar även där. Det tycker jag är ett bra sätt för att inte missa något. Twitter använde jag en del innan men det kontot är numera borttaget.

Nilmas Bokhylla på Instagram

Nilmas Bokhylla på Instagram

7 reaktioner på ”Veckans bokbloggsfråga v.10

  1. Jar börjat kika lite på bloglovin föra att se om det är något för mig. Fattar inte riktigt hur det fungerar ännu. Annars är ju facebook och instagram bra.

    • Svar till Lena:

      När man väl kommer in i det är Bloglovin’ väldigt smidigt och bra så ge det en chans :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s