Gamla betyg

Nu när jag satt och försökte lista mina favoritböcker och favoritserier insåg jag att det fanns en del böcker som jag läst för längesedan och därefter gett höga betyg som jag nu känner att de inte alls förtjänade. Vissa kom jag inte ihåg något av, andra kände jag bara att ”varför gav jag den här en fyra??”.

Men vad gör man i det här läget? Vad gör ni?

5 reaktioner på ”Gamla betyg

  1. Om jag läser om boken och inte tycker betyget stämmer längre så ändrar jag det. Och ibland ändrar jag betyg även om jag inte läst om den. Det varierar faktiskt från gång till gång beroende på vad jag tycker känns rätt.

  2. Nu ger jag aldrig betyg på min blogg då jag tycker det är så svårt… :P Men om jag verkligen ändrar uppfattning om en bok brutalt kanske jag skulle göra ett till inlägg om den men jag skulle inte ta bort det första :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s